Over ons

Sinds de oprichting in 2018, is WeMake uitgegroeid tot een leidende partner voor innovatieve renovatie en revitalisatie van bedrijfsonroerendgoed.

Bij WeMake kijken we verder dan het realiseren van een aangeleverd ontwerp. Wij nemen onze klanten mee in een doelgericht proces, waarbij wij in iedere stap meedenken en onze expertise en ervaring optimaal inzetten voor het best mogelijke resultaat: Ons werk begint en eindigt met mensen.

WeMake creëert ruimtes die een verlengstuk vormen van de ideeën en filosofie van iedere klant. Dankzij een holistische aanpak ontwikkelen wij projecten waar mensen zich thuis voelen, prettig werken en productief zijn
You Imagine It, We Make It.

Ons team

 • Rogier Bremmer MSc BBE, Partner
  +31(0)611424516

  Rogier heeft ruime ervaring met het realiseren van bouw- en interieurprojecten voor zowel huurders als gebouweigenaren. Zijn ervaring heeft hij opgedaan als projectmanager, consultant en projectontwikkelaar bij de gevestigde namen in de bouw- en vastgoedsector (waaronder CBRE, JLL en Ballast Nedam). Rogier start met het vaststellen van het wensenpakket van de klant (met advies waar nodig). Vervolgens zorgt hij vanuit een prettige samenwerking voor een succesvol eindresultaat.

 • Martijn Bloothoofd, Partner
  +31(0)638126451

  Met ervaring in complexe bouwprojecten, is geen uitdaging te groot voor Martijn. Martijn heeft een uitstekend oog voor detail en behoudt altijd het overzicht. Met deze vaardigheden bewaakt Martijn de kwaliteit van het bouwkundige proces en rapporteert hij op heldere, overzichtelijke wijze over de voortgang van het project.

 • Catherine Pope, Sr. Project Manager
  +31(0)655112068

  Catherine heeft uitgebreide ervaring in project management en verliest nooit het totaalbeeld uit het oog. Dankzij Catherine’s ervaring, weet zij in iedere denkbare situatie wat er nodig is om projecten volgens de doelstellingen, tijdig en binnen het budget op te leveren.

Ready to create
your space?

Neem contact op